App - Login e-mailadres gebruiker wijzigen

Graag deze procedure volgen om het e-mailadres van de gebruiker voor het inloggen in de Libratone App te wijzigen.

Speakers van je oude e-mailadres afmelden

1. Start de Libratone App
  2. Ga naar het hoofdmenu door op de 3 stippen rechtsboven te drukken
  3. Selecteer “MIJN PROFIEL”
  4. Selecteer “Geregistreerde Producten”
  5. Druk op je speaker en selecteer “AFMELDEN”

Uw oude e-mailadres uitloggen

1. Start de Libratone App
  2. Ga naar het hoofdmenu door op de 3 stippen rechtsboven te drukken
  3. Selecteer “MIJN PROFIEL”
  4. Druk op “Uitloggen” en controleer of je uitgelogd bent

Een nieuw e-mailadres voor het inloggen van de gebruiker aanmaken

1. Selecteer “NIEUWE GEBRUIKER” in het inlogscherm van de Libratone App
  2. Stap 1 van 3: Voer het nieuwe e-mailadres in en druk op "VOLGENDE"
  3. Stap 2 van 3: Voer een wachtwoord in en druk op "VOLGENDE"
  4. Stap 3 van 3: Selecteer "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid" en ook "Ik wil graag nieuws ontvangen over Libratone producten" indien je nieuwsbrieven wilt ontvangen van Libratone. Klik op Aanmelden als je gereed bent om verder te gaan.
  5. Selecteer “MIJN PROFIEL”
  6. Selecteer “Geregistreerde Producten”
  7. Tik op + om je speakers te registreren en opnieuw het oude login e-mailadres te verwijderen

Zodra de nieuwe inlog-account operationeel is, stuur je een e-mail naar support@libratone.com om ons te laten weten dat we het oude account kunnen verwijderen.