App - Spotify

Spotify geeft je direct toegang tot miljoenen muzieknummers.

Gebruik Spotify Free of Spotify Premium. De keuze is aan jou.

Volg de volgende procedure om het afspelen van Spotify te starten via de Libratone App:

1. Start de Libratone App
  2. Druk op “SPOTIFY” in MIJN MUZIEK op de STARTPAGINA (standaard opstartscherm)
  3. Selecteer je favoriete muziek en begin met streamen
  4. Spotify Free abonnees dienen te streamen via Airplay in Control Center (iOS) of via Bluetooth (Android) (Windows Phone)

Spotify Premium-abonnees kunnen rechtstreeks naar hun Libratone speaker streamen via Spotify Connect (iOS)(Android) (Windows Phone)