Zipp/Zipp Mini - Bluetooth setup

Alle nieuwe Libratone speakers komen met Bluetooth setupmodus geactiveerd uit de doos. De setupmodus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface.

Om een Bluetooth-koppeling te maken, zet u simpelweg de Bluetooth aan op uw smartphone of computer en selecteert u uw speaker uit de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten.

U kunt twee smartphones of computers op dezelfde speaker aansluiten. Ga naar de Bluetooth setupmodus op uw speaker om de volgende Bluetooth-koppeling te maken.

Indien u de setupmodus handmatig wilt activeren klikt u hier.

Indien u de setup helemaal opnieuw wilt beginnen, klikt u hier.