Zipp/Zipp Mini - Wi-Fi setup (Windows PC/Phone, BlackBerry)

Libratone raadt aan dat u de Libratone App gebruikt voor de setup en het aanpassen van uw speaker. Indien u echter om enige reden geen toegang heeft tot de Libratone App, kunt u uw speaker eenvoudig direct instellen met uw Windows telefoon, Blackberry of Windows PC.

1. Zorg ervoor dat uw speaker in de setupmodus staat (deze is geactiveerd als u de speaker uit de doos haalt). De setupmodus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface. Indien u de setupmodus handmatig wilt activeren klikt u hier
  2. Op uw PC opent u “Wi-Fi” en selecteert u de speaker in de Wi-Fi lijst
  3. Open een browser en vul dit adres in: 168.1.1
  4. Selecteer “Setup”
  5. Selecteer “Wi-Fi netwerk”
  6. Voer “Wi-Fi wachtwoord” in
  7. Klik op “Instellingen toepassen”
  8. U hoort een geluidssignaal wanneer de setup voltooid is
  9. Na “Instellingen zijn geslaagd” drukt u op “Afsluiten”

Na de setup kunt u muziek streamen vanaf uw Windows Phone, Blackberry en Windows PC via DLNA.

Klik hier voor informatie over hoe u kunt afspelen via DLNA.