Zipp/Zipp Mini - Over SoundSpaces™ en SoundSpace Link

Met Libratone speakers kunt u uw eigen SoundSpaces™ creëren en hier met één of meerdere speakers naar luisteren, hoe en wanneer u maar wilt. De beleving is de uwe.

SoundSpace Link is de functie op uw speaker die u SoundSpaces met twee of meer speakers laat creëren. Het koppelt speakers (met ingeschakelde SoundSpace Link) en maakt het mogelijk om ze te verbinden, combineren en bedienen als een groep of individueel.

U kunt uw speakers koppelen met uw Libratone App of met behulp van de Touch interface op de speakers. U kunt tot 8 speakergroepen creëren, elke groep kan bestaan uit maximaal  6 speakers. U kunt tot 16 speakers op uw Wi-Fi aansluiten.

Bekijk hier onze Libratone SoundSpace Link video.

Onze SoundSpace Link producten, uitgebracht in oktober 2015 (Zipp en Zipp Mini), zijn uitgerust met SoundSpace Link. Met twee of meer speakers en een Wi-Fi router bent u er klaar voor om uw eigen persoonlijke SoundSpace speakergroep creëren.

Een excellente werking van het netwerk is essentieel bij het bedienen van gekoppelde speakers. De stabiliteit van de weergave is sterk gerelateerd aan:

1. De prestatie van de Wi-Fi router
  2. Signaalsterkte tussen het apparaat en de Wi-Fi router
  3. Signaalsterkte tussen Wi-Fi router en de speaker

Voldoende Wi-Fi bandbreedte en lokale omgevingsfactoren, zoals de samenstelling van het gebouw en draadloze interferentie kunnen ook de stabiliteit van de Wi-Fi beïnvloeden. Lees hier meer over Wi-Fi stabiliteit.