Zipp/Zipp Mini - Koppel uw speakers met SoundSpace Link

Gebruik SoundSpace link om twee of meer speakers tegelijk af te spelen.

Voordat u de speakers koppelt, dient u alle speakers op uw Wi-Fi netwerk aan te sluiten. Dit kunt u op twee manieren doen:

1. Gebruik de Libratone App (beschikbaar in App Store en Google Play)

1. Open de Libratone App
  2. Tik op de Nightingale
  3. Selecteer ‘My SoundSpaces’
  4. Sleep de speakers bovenop elkaar om ze te koppelen

Indien er twee of meer speakers zijn gekoppeld, zullen ze als individuele speakers verdwijnen in het SoundSpaces™ menu van de App (en ook in de AirPlay, DLNA en Spotify Connect menu's) en tegelijkertijd spelen.

2. Gebruik de Touch interface op uw speaker

1. Raak het SoundSpace Link icoon op uw speaker aan. Het SoundSpace Link icoon zal op alle beschikbare speakers van uw Wi-Fi netwerk beginnen te pulseren.
  2. Raak vervolgens het SoundSpace Link icoon aan op alle speakers die u wilt koppelen.

Opmerking: Het is niet mogelijk om speakers enkel via Bluetooth te koppelen. Alleen speakers die aangesloten zijn op een Wi-Fi netwerk kunnen aan elkaar gekoppeld worden.