Zipp/Zipp Mini - Volume aanpassen (NL)

U kunt het volume van een groep speakers op drie manieren aanpassen:

1. De Touch interface gebruiken

Met deze optie kunt u alleen het volume op de speaker bedienen waarmee u werkt. Indien u het volume van alle speakers in uw groep wilt wijzigen, dient u dit handmatig op iedere speaker te doen. Simpelweg de Touch interface met de klok mee of tegen de klok in draaien.

2. Libratone App gebruiken

Use the Libratone App if you want to change the volume on all speakers simultaneously.

1. Open the App

2. Select the speaker group marked LINK.

3. Rotate the volume circle to change the volume on all speakers simultaneously.

Tap GROUP SETTINGS to adjust the speaker volume individually.

3. Uw afspeelapparaat gebruiken

Gekoppeld met AirPlay (iPhone, iPad)

Gebruik de +/- knoppen op uw iPhone/iPad of gebruik de Libratone App.

Gekoppeld met Bluetooth (Android, Windows Phone, Blackberry)

Gebruik de +/- knoppen op uw afspeelapparaat*) of gebruik de Libratone App.

DLNA (Android, Windows Phone, Blackberry)

Gebruik de +/- knoppen op uw afspeelapparaat of gebruik de Libratone App.

U kunt het volumeniveau ook aanpassen via de Touch interface op uw speaker. Dit heeft echter alleen invloed op de individuele speaker.

Via USB kabel

Gebruik de +/- knoppen op uw iPhone/iPad.

Via AUX kabel

Gebruik de +/- knoppen op uw afspeelapparaat*)

*) Let erop dat +/- knoppen op uw afspeelapparaat alleen het volume aanpassen binnen het mastervolumeniveau van de speakers. Pas het mastervolumeniveau direct aan via de Touch interface op uw speaker.