Zipp/Zipp Mini - Libratone App Wi-Fi setup (iPhone and Android)

De Libratone App is uw nieuwe beste vriend. Download hem gratis van de App Store of Google Play en gebruik hem om uw speaker te configureren en te bedienen. U kunt ook uw volume instellingen aanpassen, uw favoriete internet radiostations programmeren en nog veel meer.

Start de setup van uw App door ervoor te zorgen dat uw speaker in setupmodus staat. De setupmodus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface. Als uw speaker nog niet in de setupmodus staat, lees dan hier hoe u deze kunt activeren.

De Libratone App begeleidt u door het setup- en aanpassingsproces. Zodra u in de App bent, druk op de Nightingale om het hoofdmenu te openen. Daarna drukt u op + om uw nieuwe speaker in te stellen.

Voor informatie over de Touch interface van uw speaker, raadpleeg s.v.p. de Verkorte Handleiding.

Indien de Setup mislukt, klik dan hier.