Zipp/Zipp Mini - Het openen van de Wi-Fi/Bluetooth setup modus

Alle nieuwe Libratone speakers hebben de Wi-Fi/Bluetooth setup modus ingeschakeld wanneer deze uit de doos wordt gehaald.

Indien u in een later stadium de setup modus handmatig wilt inschakelen, volgt u deze stappen:

1. Zet de speaker AAN door de AAN/UIT-schakelaar aan de achterkant van de speaker ongeveer 3 seconden lang ingedrukt te houden totdat u een Nightingale ziet en een kloksgewijs ronddraaiende melding op de touch interface
  2. Houdt de Nightingale, op de Touch interface van uw speaker gedurende 3 seconden lang ingedrukt totdat u een geluidssignaal hoort.
  3. Binnen 5 seconden ziet u een knipperende melding van kant naar kant op de Touch Interface, die aangeeft dat de speaker in de setup modus is en gereed is om ingesteld te worden met behulp van Wi-Fi of Bluetooth.

Opmerking: De speakers blijven in de setup modus gedurende 5 minuten. Indien de speaker niet binnen 5 minuten is ingesteld, valt de speaker terug naar de vorige verbinding.