Zipp/Zipp Mini - Het instellen van een links/rechts kanaal oplossing (NL)

FullRoom™ technologie is een 360° geluidsbeleving gecreëerd door speciaal ontworpen drivers binnenin Libratone speakers. In tegenstelling tot conventionele speakers die direct in de richting van een “sweet spot” voor de speaker spelen, verspreidt de FullRoom™ technologie het geluid in alle richtingen, voor een ongeëvenaarde beleving - ongeacht waar de luisteraar zich bevindt.

Om het volledige potentieel van uw speaker te verzenden, raadt Libratone een 360° FullRoom™ setup aan.

Onze SoundSpace Link producten (Zipp en Zipp Mini) komen echter met de optie om een links/rechts kanaal oplossing te creëren. Klik hier voor informatie hoe u uw speakers kunt koppelen via SoundSpace Link.

Zodra uw speakers zijn gekoppeld, volg de onderstaande stappen om kanalen toe te wijzen:

1. Open de Libratone App
  2. Select the speaker group marked LINK
  3. Tap GROUP SETTINGS
  4. Tap the 'S" button to toggle between Stereo, Left and Right