Zipp/Zipp Mini - Setup van uw persoonlijke Wi-Fi SoundSpace Group

Met Libratone speakers kunt u uw eigen SoundSpaces creëren - en hiernaar luisteren hoe en wanneer u maar wilt, met één of meerdere speakers. De beleving is de uwe.

Met twee of meer speakers geschikt voor SoundSpace en een Wi-Fi router, kunt u uw eigen SoundSpace speakergroep creëren.

Lees hier meer over SoundSpaces en over hoe u een speakergroep kunt instellen.