Zipp/Zipp Mini - Alternatieve Wi-Fi setup (Mac, iOS, Android)

Hier vindt u hoe u uw speaker direct vanaf uw Mac, iOS of Android kunt instellen.

Mac computer

1. Zorg ervoor dat uw speaker in de setupmodus staat (deze is geactiveerd als u de speaker uit de doos haalt). De setup modus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface. Indien u de setupmodus handmatig wilt activeren klikt u hier
  2. Op uw Mac opent u Wi-Fi
  3. Selecteer uw speaker (bijv. LibratoneZipp300763 300763) in "Nieuwe AirPlay speaker"
  4. Controleer of het Netwerk uw voorkeursnetwerk is en druk op “Volgende”
  5. U hoort een geluidssignaal wanneer de setup voltooid is
  6. Druk op “Voltooid”
  7. Nu is uw speaker verbonden met uw Wi-Fi en klaar voor gebruik

iOS (iPhone, iPad)

1. Zorg ervoor dat uw speaker in de setupmodus staat (deze is geactivieerd als u de speaker uit de doos haalt). De setupmodus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface. Indien u de setupmodus handmatig wilt activeren klikt u hier
  2. Op uw iOS apparaat opent u "Instellingen" + "Wi-Fi"
  3. Selecteer uw luispreker in "Setup nieuwe airplay speaker ” (bijv. LibratoneZipp300763 300763)
  4. Controleer of het Netwerk uw voorkeursnetwerk is en druk op “Volgende”
  5. U hoort een geluidssignaal wanneer de setup voltooid is
  6. Druk op “Voltooid”
  7. Nu is uw speaker verbonden met uw Wi-Fi en klaar voor gebruik

Android

1. Zorg ervoor dat uw speaker in de setupmodus staat (deze is geactivieerd als u de speaker uit de doos haalt). De setup modus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface. Indien u de setupmodus handmatig wilt activeren klikt u hier
  2. Op uw Android apparaat opent u "Instellingen" + "Wi-Fi"
  3. Selecteer uw speaker (bijv. LibratoneZipp300763 300763)
  4. Open een webbrowser en voer 192.168.1.1 in
  5. Druk op de menu-toets bovenaan de rechterkant
  6. Selecteer “Setup”
  7. Selecteer “Wi-Fi netwerk”
  8. Voer het “Wi-Fi wachtwoord” in en druk op “Instellingen toepassen”
  9. Na het herstarten wordt uw speaker verbonden met uw Wi-Fi thuisnetwerk en is deze klaar voor gebruik