App - Productregistratie

Gebruik de Libratone App om je speaker te registreren.

Registreer op deze manier:

1. Start de Libratone App
  2. Ga naar het hoofdmenu door op de 3 stippen rechtsboven te drukken
  3. Klik op “MIJN PROFIEL“
  4. Klik op “Geregistreerde producten”
  5. Klik op + om een nieuwe speaker te registreren

Gratis hoes

Indien je na 1 september 2014 een Zipp Classic Wi-Fi/BT, Libratone Loop Wi-Fi/BT of Libratone Diva heeft aangeschaft via een EU wederverkoper of de Libratone webwinkel kom je na registratie in aanmerking voor een gratis hoes.

Let erop dat deze promotie NIET geldt voor de nieuwe ZIPP en ZIPP MINI speakers, uitgebracht in oktober 2015.

Voor meer informatie over hoe je kunt bestellen, klik hier