App - Automatische download van de Libratone App

Van tijd tot tijd worden er updates uitgebracht van de Libratone App om nieuwe coole functies te introduceren.

Om te garanderen dat je deze updates automatisch ontvangt zodra ze worden uitgebracht, kun je “Automatische Downloads” aanzetten op je iPhone en “Auto-update apps” op je Android apparaat.

Opmerking: Dit is geen specifieke Libratone functie, maar een iPhone/Android-functie. Het activeren van automatische updates op je apparaat houdt in dat ALLE apps automatisch geüpdatet worden. Niet alleen Libratone apps.

iPhone

Activeer "Automatische Downloads" op je iPhone als volgt:

1. Tik op Instellingen > iTunes & App Store
  2. Indien je dit nog niet hebt gedaan, aanmelden met je Apple ID
  3. Zet de inhoud aan die je automatisch wilt downloaden

Android

"Auto-update apps" is standaard geactiveerd op je Android apparaat. Je vindt "Auto-update apps" als volgt:

1. Selecteer Play Store
  2. Klik op Menu
  3. Klik op Instellingen
  4. Je vindt "Auto-update apps" in Algemeen