Zipp/Zipp Mini - Technische specificaties

Vindt u het leuk om op harde feiten in te gaan?

Libratone Zipp

Libratone Zipp is uitgevoerd met de allernieuwste speaker technologie en biedt Volledig Digitale Versterking 2.1 Stereo met FullRoom optimalisatie.

Versterker: Geïntegreerde Volledig Digitale klasse D versterkt. Aanpasbare DSP geluidsoptimalisatie en speakerbeveiligingssysteem. 3 DSP verbeterde versterkerkanalen. Maximum Output: 97 dB SPL/1 m.

Bluetooth: Bluetooth 4.1. Gereed voor Bluetooth Smart.

Drivers: 1 x 4” Neodymium Woofer, 2 x 1" Soft Dome Neodymium Tweeters. 2 x 4" Lage Frequentie radiators. 360-graden reflector. Frequentie: 50-20000 Hz.

Input: Draadloos, Bluetooth, 3,5 mm Stereo Jack, USB

Voedingsbron: AC, Batterijvoeding

Batterijen: Oplaadbaar 14,8 Volt Lithium-Ion. Capaciteit 2400 mAhs.

Externe oplader: 110-240 V AC, 50/60 Hz. Stroomverbruik: 40 W. Stroomverbruik: stand-by <4W.

Hoogte: 26,1 cm (10,3 in.)

Breedte: 12,2 cm (4,8 in.)

Gewicht: Standaard uitvoering 1,5 kg (3,3 lbs). CPH uitvoering 1,65 kg (3,6 lbs).

Libratone Zipp Mini

Libratone Zipp is uitgevoerd met de allernieuwste speaker technologie en biedt Volledig Digitale Versterking 2.1 Stereo met FullRoom optimalisatie.

Versterker: Geïntegreerde Volledig Digitale klasse D versterkt. Aanpasbare DSP geluidsoptimalisatie en speakerbeveiligingssysteem. 2 DSP verbeterde versterkerkanalen. Maximum Output: 94 dB SPL/1 m.

Bluetooth: Bluetooth 4.1. Gereed voor Bluetooth Smart.

Drivers: 1 x 3” Neodymium Woofer, 1 x 1" Soft Dome Neodymium Tweeters. 2 x 3,5" Lage Frequentie radiators. 360-graden reflector. Frequentie: 60-20000 Hz.

Input: Draadloos, Bluetooth, 3,5 mm Stereo Jack, USB

Voedingsbron: AC, Batterijvoeding

Batterijen: Oplaadbaar 14,8 Volt Lithium-Ion. Capaciteit 2400 mAhs.

Externe oplader: 110-240 V AC, 50/60 Hz. Stroomverbruik: 40 W. Stroomverbruik: stand-by <4W.

Hoogte: 22,4 cm (8,8 in.)