Zipp/Zipp Mini - TV setup

De Zipp en Zipp Mini zijn voorzien van een analoge 3,5” AUX mini-jack ingang, die een kabelaansluiting op een TV mogelijk maakt.

Voor het aansluiten van een Zipp of Zipp Mini op uw TV sluit u een (bij voorkeur afgeschermde) mini-jack kabel aan tussen de “Koptelefoon” uitgang van uw TV en de AUX-poort van de speaker. In tegenstelling tot een tv-instelling met een optische kabel (niet ondersteund), stelt deze instelling u in staat om het volume van de output aan te passen met behulp van uw huidige afstandsbediening van de TV.

Als u begint met afspelen met behulp van AirPlay via de speaker terwijl u TV kijkt, zal de speaker automatisch de TV input negeren.

TV geluid naar een SoundSpace speakergroep

Het wordt niet aanbevolen om het TV-geluid naar een SoundSpace speaker groep te sturen.

Wanneer het geluid via een Soundspace groep wordt afgespeeld, wordt de muziek via de Wi-Fi router verzonden, wat resulteert in een vertraging van het TV-geluid.

Oplossing: Hef de speakergroep op en gebruik een mini-jack splitter kabel om het geluid via de kabel naar beide speakers te zenden.