Zipp/Zipp Mini - Over AUX

De Zipp en Zipp Mini hebben allebei een 3,5 mm analoge ingang aan de achterkant. Gebruik deze ingang om de speaker aan te sluiten op ieder type apparaat met een analoge ingang (zoals een smartphone, tablet, normale computer of TV).

Om dit te doen, sluit u een mini-jack kabel aan tussen de geluidsbron en de speaker. Zorg ervoor dat beide uiteinden van de kabel correct zijn aangesloten voordat de muziek gestart wordt. Indien de kabel niet correct is aangesloten (of hij niet goed afgeschermd is tegen interferentie), zult u waarschijnlijk een “zoemend” geluid waarnemen.

Indien de muziek niet direct afspeelt, de mini-jack losmaken en weer aansluiten op de speaker.

Opmerking: Optische input wordt niet ondersteund door de Zipp en Zipp Mini.