Zipp/Zipp Mini - Android draadloze weergave opties

Het afspelen van uw Android apparaat naar uw Libratone speaker is eenvoudig. Hier zijn uw instellingsopties:

1. Wi-Fi netwerk setup
  2. Bluetooth setup

1.  Wi-Fi netwerk setup

Sluit uw speaker en uw Android apparaat aan op uw Wi-Fi netwerk om toegang te krijgen tot:

• Internet Radio via de Favorieten-knop op uw speaker of via de Libratone App (Zipp en Zipp Mini)
  • Spotify Connect als u een Spotify Premium abonnee bent
  • DLNA compatibele muziek apps om terug te luisteren. Gebruik Bluetooth als alternatief.

Gebruik de Libratone App om uw speaker op Wi-Fi aan te sluiten. Lees hier meer.

2.  Bluetooth setup

Sluit uw speaker en uw Android apparaat aan via Bluetooth om toegang te krijgen tot:

• Internet streaming diensten (Spotify, Deezer, SoundCloud, Pandora, iHeartRadio, Rdio, Tidal, Google Play Music, Napster, Rhapsody, TDC Play, YouSee Music etc.)
  • Afspelen vanaf alle muziek apps

Lees hier meer over Bluetooth setup.

Samengevat

Sluit uw speaker altijd aan op uw Wi-Fi netwerk om toegang te krijgen tot Internet Radio, Spotify Connect, SoundSpace Link en het afspelen van DLNA compatibele muziek apps.

Voor het afspelen van alle andere muziek, inclusief alle internet streaming diensten, raden wij aan dat u een Bluetooth verbinding tussen Android en de speaker gebruikt.