App - Over de Libratone App

Gebruik de Libratone App als bedieningscentrum voor je Libratone producten.

De App is voor de iPhone en Android apparaten beschikbaar in het Engels, vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Frans, Japans, Spaans en Duits.

Lees hier over de beschikbaarheid.

Functionaliteiten

De Libratone App gebruiken voor het instellen en configureren van je speaker. Functionaliteiten:

• Speakers aansluiten op je Wi-Fi netwerk
  • De naam van de speaker in de App wijzigen
  • SoundSpace groepen creëren (Zipp en Zipp Mini)
  • Je favoriete Internet Radiostations beheren (Zipp en Zipp Mini)
  • Stabiliteit van de weergave optimaliseren met behulp van de Wi-Fi signaal indicator
  • Stereo instelling creëren (Zipp en Zipp Mini)
  • FullRoom instellingen gebruiken om de FullRoom beleving te verbeteren en op maat te maken
  • “Voicing” functionaliteit gebruiken om het geluid van je Libratone speaker aan te passen
  • Het volume van de speaker bedienen
  • Je speaker registreren
  • Laag volume afspelen met behulp van de Quiet Modus (Speakers van eind 2014 en eerder)
  • Helderheid LED aanpassen (eind 2014 en eerder)
  • Firmware speaker updaten
  • Support artikelen lezen
  • Contact opnemen met Libratone support

Navigatie

Ga naar het hoofdmenu van de Libratone App door op de 3 stippen in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken.

Hoofdstukken

STARTPAGINA laat een overzicht zien van je speakers en geeft toegang tot hun instellingen. Je kunt er ook nieuwe of bestaande SoundSpace groepen configureren.

MIJN PROFIEL: Je profielpagina. Hiervandaan kun je meldingen controleren, je speaker registreren en je accountinformatie wijzigen.

PRODUCTHANDLEIDING: Selecteer je speaker en lees alles over de installatie en het gebruik van je speaker.

SUPPORT: Omvat onze FAQ's en algemene informatie over SoundSpaces, Spotify Connect, Internet Radio, etc. Indien je niet kunt vinden waar je naar op zoek bent, maakt de app het eenvoudig om contact op te nemen met ons supportteam.

LIBRATONE FAMILIE: Overweeg je om een speaker aan je installatie toe te voegen? Vind meer informatie over alle Libratone speakers op de Libratone website.

OVER: Hier vind je onze "Algemene voorwaarden" en ons "Privacy beleid". je kunt hier ook het actuele Libratone App versienummer vinden.