App - Foutmelding: Niet ondersteunde URL (iPhone App)

Dit probleem betreft de instelling van de volgende speakers

- Classic Live
- Classic Lounge

Dit probleem is opgelost in Libratone App versie 4.0.3 uitgebracht op 22 februari 2016.

Alternatieve setup procedure

Voer de setup van de speaker uit met behulp van zijn web-interface.

1. Open Wi-Fi instellingen op je iPhone/iPad/Mac/PC en sluit aan op het Libratone netwerk (Libratone XXXXXX)
2. Start je internetbrowser
3. Voer 192.168.1.1 in het internetadres in en druk op Enter
4. Kies je thuisnetwerk en voer het wachtwoord in
5. Druk op “Instellingen toepassen”
6. De speaker zal opnieuw opstarten en WIT pulseren wanneer hij aangesloten is