Zipp/Zipp Mini - Streaming diensten

De meeste klanten hebben lokaal opgeslagen muziek afgedankt en gebruiken nu een streaming dienst. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

• Spotify
  • Apple Music
  • Deezer
  • SoundCloud
  • Pandora
  • iHeartRadio
  • Rdio
  • Tidal
  • Google Play Music
  • Napster
  • Rhapsody
  • TDC Play
  • YouSee Music

iPhone, iPad en iPod touch

Om muziek van een streaming dienst naar uw Zipp of Zipp Mini op een iOS apparaat door te geven start u eenvoudigweg de muziek en selecteert u uw Libratone speaker in het iOS Control Center. Om toegang te krijgen tot het Control Center, veegt u vanaf de onderkant van het scherm naar boven waarna u op het AirPlay icoon drukt om uw Libratone speaker te selecteren.

Denk eraan dat het AirPlay icoon alleen verschijnt indien uw Libratone speaker en uw iOS apparaat op hetzelfde Wi-Fi netwerk zijn aangesloten.

Android, Windows Phone en Blackberry apparaten

Indien u een smartphone of tablet gebruikt die op een ander besturingssysteem dan iOS werkt, gebruikt u Bluetooth om muziek van uw streaming dienst naar uw Libratone speaker door te geven. Koppel uw smartphone of tablet met uw speaker in het Bluetooth menu en begin met afspelen.

U kunt hier meer lezen over het koppelen met Bluetooth.

Windows PC’s

Om muziek van een Windows PC naar een Libratone speaker door te geven, gebruikt u Bluetooth, AUX of een audio grabber van derden zoals Airfoil. U kunt hier meer lezen over Airfoil in het "PC" hoofdstuk.

Macs

Indien uw Mac werkt op OS X 10.8.3 of nieuwer, dan kunt u het doorgeven van alle systeem audio naar de speaker mogelijk maken door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar Systeemvoorkeuren > Geluid
  2. Selecteer de “Output” tab bovenaan het scherm
  3. Selecteer uw Libratone speaker.

Indien u OS X 10.7 (of een eerdere versie) gebruikt, en u niet kunt upgraden, volgt u de "Windows PC’s” procedure die hierboven beschreven is en downloadt u Airfoil voor Mac.

Tip: Om snel overdracht van geluid via AirPlay naar uw speaker mogelijk te maken, houdt u de optie-toets (“alt”) op uw toetsenbord ingedrukt, terwijl u op het geluidsicoon in de menubalk klikt.