Zipp/Zipp Mini - Spotify en Spotify Connect

Het gebruik van Spotify op iPhone/iPad

Op een iOS apparaat (iPhone, iPad, iPod touch), kunt u AirPlay gebruiken om geluid van Spotify naar uw speaker door te geven. Indien u een Spotify Premium abonnee bent, kunt u ook Spotify Connect gebruiken. Lees hieronder meer.

Spotify Connect

Spotify Connect is een draadloze streaming technologie en wordt door Spotify aangeboden aan hun Premium abonnees. Op het eerste gezicht lijkt het in alle opzichten op Airplay, maar de onderliggende technologie is heel anders. In tegenstelling tot AirPlay (die de muziek van de telefoon naar de router en dan naar de speaker doorgeeft), werkt Spotify Connect als een directe koppeling tussen de speaker en de servers van Spotify. Dit resulteert in drie belangrijke voordelen:

• Verhoogde stabiliteit
  • Het kunnen ontvangen van telefoongesprekken zonder dat de muziek stopt
  • Het kunnen bedienen van het afspelen vanaf ieder apparaat dat verbonden is met uw Spotify account (ongeacht op welk van deze apparaten het afspelen werd gestart)

Om Spotify Connect te gebruiken, dient u een Spotify Premium abonnee te zijn en de nieuwste versie op uw iOS of Android apparaat te gebruiken. Als aan deze eisen is voldaan, hoeft u slechts het volgende te doen:

1. De Spotify app openen op uw iOS of Android apparaat
  2. Een nummer kiezen
  3. Op het symbool van de Spotify Connect speaker klikken en uw speaker selecteren

Zodra de muziek is begonnen, kunt u uw device uitschakelen, of het voor andere doeleinden gebruiken. De muziek gaat door met spelen. Indien u nieuwe muziek wilt selecteren, het volume wilt aanpassen, etc., gebruikt u eenvoudigweg een Spotify app terwijl u ingelogd bent op uw account.

Spotify gebruiken op een Android, Windows Phone of BlackBerry apparaat als een niet-Premium abonnee

Indien u geen iOS apparaat gebruikt en niet geabonneerd bent op Spotify Premium, gebruikt u Bluetooth om audio van Spotify naar uw Libratone speaker te streamen.

Voor instructies over hoe u Bluetooth koppelt, zie Hoe te koppelen met behulp van Bluetooth.

Spotify gebruiken met uw Libratone speaker op een Mac of PC

Zie Het gebruik van AirPlay op een Mac of PC met alle applicaties.