Zipp/Zipp Mini - Gebruik van Airplay vanaf iedere applicatie op uw iPhone of iPad

Indien uw favoriete iOS muziek app binnen de applicatie geen direct AirPlay icoon aanbiedt, kunt u AirPlay bereiken via Control Center (iOS 7.0 en nieuwer):

1. Zorg ervoor dat uw AirPlay speaker aanstaat en is aangesloten op uw Wi-Fi netwerk.
  2. Op uw iOS apparaat veegt u vanaf de onderkant van het scherm naar boven om toegang te krijgen tot het Control Center. U vindt het AirPlay icoon rechtsonder in het scherm.