Zipp/Zipp Mini - Over DLNA

Indien u muziek wenst af te spelen vanaf een Android, Windows Phone of BlackBerry apparaat naar een Libratone speaker via Wi-Fi, gebruik dan DLNA. Lees hier meer over de setup.

Android

De ingebouwde muziek apps op de meeste Android apparaten hebben al ondersteuning voor DLNA. Voor een optimale werking raden wij aan dat u Android Jelly Bean 4.1 of nieuwer gebruikt. Indien de ingebouwde muziek app op uw telefoon DLNA niet ondersteunt, is BubbleUPnP een alternatief.

Let er alstublieft op dat Spotify en andere grotere streaming-diensten DLNA niet ondersteunen. Gebruik Bluetooth voor draadloze weergave met streaming-diensten zoals Spotify.

Windows Phone 8

Van verschillende Windows Phone apparaten is de hardware klaar voor DLNA, maar hebben er maar enkele DLNA muziek-software geïnstalleerd. Nokia is een van de Windows Phone fabrikanten die uit de doos volledige compatibiliteit aanbiedt. Upgrade uw Nokia Lumia met de nieuwste firmware versie en geniet van Nokia Lumia muziek op uw Libratone speaker.

Windows PC

Op een Windows PC die werkt met Windows 7 of nieuwer, wordt DLNA ondersteund via de “Afspelen op” functie. U kunt “Afspelen op” oproepen door met rechts te klikken op een geluidsbestand in Windows Explorer en de cursor boven “Afspelen via” te laten zweven. Zolang de speaker op hetzelfde netwerk aangesloten is als de PC moet hij op de lijst voorkomen en beschikbaar zijn voor afspelen via DLNA.

Voor informatie over hoe u een specifieke DLNA setup kunt creëren of problemen op kunt lossen op uw Android/Windows apparaat, raadpleeg s.v.p. de gebruikershandleiding van uw specifieke apparaat.