Zipp/Zipp Mini - Over Bluetooth

De Bluetooth® technologie maakt draadloze weergave mogelijk zonder de noodzaak van een Wi-Fi netwerk.

Koppel eenvoudigweg een apparaat met ingeschakelde Bluetooth met uw Zipp of Zipp Mini, en elke audio die u afspeelt wordt naar de speaker geleid. Omdat Bluetooth een systeembrede functie is op alle smartphones en tablets, werkt Bluetooth met ieder type audio van alle soorten diensten, of het nu Spotify, YouTube of lokaal opgeslagen muziek, etc. is.

Bluetooth wordt ondersteund door iedere smartphone of tablet, ongeacht het besturingssysteem. Dit maakt Bluetooth een werkelijk universele streaming technologie, die min of meer hetzelfde werkt, welk platform u ook gebruikt.

De Libratone Zipp en Zipp Mini ondersteunen Bluetooth 4.0 aptX en zijn klaar voor Bluetooth Smart.

Voor meer informatie over hoe uw speaker ingesteld kan worden met Bluetooth, klikt u hier.