Zipp/Zipp Mini - Over AirPlay (NL)

Met AirPlay kunt u uw iOS apparaat (iPhone, iPad of iPod touch) gebruiken om iedere vorm van audio naar uw Zipp of Zipp Mini te sturen.

Met tenminste één AirPlay speaker aangesloten op uw Wi-Fi netwerk, ziet u het AirPlay icoon (onder) in uw Muziek app en in Control Center (iOS) verschijnen, of in iTunes op uw Mac of PC. Wanneer u op het icoon tikt, wordt er een lijst getoont van beschikbare speakers in uw netwerk.

Aangezien AirPlay van Wi-Fi afhangt, is de stabiliteit van de weergave nauw verbonden met de kwaliteit van uw netwerk. Daarnaast gebruikt AirPlay de Apple Lossless codec, wat betekent dat de audio niet gecomprimeerd wordt tenzij het CD kwaliteit overstijgt. Dit is geweldig voor audiofielen, maar houdt ook in dat de datastroom veel bandbreedte kan vergen. Daarom wordt een capabele router aanbevolen wanneer u van plan bent om de speaker met AirPlay te gebruiken.

Airplay 2

Read about the new AirPlay 2 here.