Zipp/Zipp Mini - Speakerphone

Speakerphone is een nieuwe functie geïntroduceerd op de Zipp en de Zipp Mini. Het stelt het apparaat in staat om als een speaker en microfoon te functioneren tijdens een telefoongesprek. Dit neemt de noodzaak weg om de telefoon aan uw oor te houden, bovendien kunnen anderen ook deelnemen aan de conversatie (zoals tijdens een conferentiegesprek).

Wanneer een telefoon die via Bluetooth is aangesloten op de speaker een inkomend gesprek ontvangt, drukt u gewoon op de Nightingale om te antwoorden en de ingebouwde microfoon van de speaker zal automatisch inschakelen. Het is belangrijk om de oproep te beantwoorden met de Nightingale, aangezien het niet door de speaker wordt opgepikt wanneer hij via de telefoon wordt beantwoord.

Indien u muziek aan het luisteren bent wanneer u een telefoongesprek ontvangt, wordt het afspelen gepauzeerd totdat het gesprek is beëindigd.