Zipp/Zipp Mini - Internet Radio

Internet radio is een gloednieuwe functie op de Zipp en Zipp Mini en is beschikbaar zodra u uw speaker op uw Wi-Fi netwerk aansluit.

De top 5 radiostations in uw geografische gebied worden automatisch in Favorieten geladen.

Om Internet radio te activeren, drukt u kort op de Favorieten-knop (het hart onder de Nightingale). Om naar het volgende radiokanaal van uw Favorieten-lijst te gaan, drukt u kort op de Favorieten-knop om zo één voor één door de stations te kunnen scrollen.

Om de Internet radio te dempen/demping opheffen, drukt u kort op de Nightingale.

Om de Internet Radio te stoppen gebruikt u de top van uw vinger en houdt u de Favorieten-knop (het hart onder de Nightingale) ongeveer 5 seconden lang ingedrukt.

Na uitschakelen zal de internet radio altijd kanaal 1 van uw Favorieten-lijst spelen.

Om te zien welk kanaal wordt afgespeeld, drukt u simpelweg op de Favorieten-knop.

U kunt de Libratone App gebruiken om uw favoriete radiostations op te slaan. Lees hier hoe u de opgeslagen radiostations kunt wijzigen.

Internet Radio wordt geleverd door vTuner.