Zipp/Zipp Mini - Batterij en opladen

De Zipp en de Zipp Mini zijn uitgerust met een ingebouwde oplaadbare batterij waarmee u, afhankelijk van het volumeniveau, tot maximaal 10 uur kunt afspelen na een enkele keer opladen.

De huidige batterijlading checken

To check the current battery charge, use either the Libratone App or short-press the power button on the rear side of the speaker. When short-pressing the power button, the charge will be displayed as white dots around the Nightingale.

De speaker opladen

Om de speaker op te laden, gebruikt u de bijgesloten Libratone oplader.

Oplaadtijd voor volledig opladen

Indien de batterij van uw speakers leeg is, kan het volledig opladen tot 3 uur duren.

LED oplaad-signalen

• Wit pulserend: De speaker is aan het opladen
  • Constant wit: De speaker is volledig opgeladen

Het behouden van de capaciteit van de batterij

Om de levensduur van de batterij van de speaker te behouden, raden we aan om de volgende eenvoudige aanwijzingen te volgen:

• Indien het mogelijk is om tijdens het gebruik de speaker op de elektriciteit aan te sluiten, is het beter om dat te doen.
  • Wanneer de speaker op batterijvoeding werkt, dient u ervoor te zorgen om hem aan te sluiten wanneer de batterij indicator een lage lading weergeeft (aangeduid door een rode stip in de batterij indicator).
  • Indien het nodig is om uw Zipp voor langere tijd ongebruikt te laten, zorg er dan voor dat u de stekker in het stopcontact steekt.
  • Gebruik alleen de originele Libratone AC-DC voedingsadapter.

Bovendien, schakelen de Zipp en Zipp Mini na 30 minuten inactiviteit ook uit om de capaciteit van de batterij te behouden.

Bij Libratone gebruiken we alleen batterijen van hoge kwaliteit, wat een lange levensduur en een efficiënt stroomverbruik waarborgt. Geen enkele batterij blijft echter onaangetast door jaren van gebruik. Dus als vervanging ooit noodzakelijk mocht zijn, kan de batterij omgewisseld worden bij ons servicecentrum (neem contact op met Klantenservice voor meer informatie).

12V/24V stroomaansluiting

Het is niet mogelijk om de speaker direct op 12V/24V aan te sluiten. In plaats daarvan, gebruikt u een omvormer om van 12V/24V DC naar 110V/240V AC te gaan en gebruik vervolgens uw originele Libratone voedingsadapter.