Zipp/Zipp Mini - AAN/UIT

Aanzetten

Om uw Zipp of Zipp Mini aan te zetten, dient u de aan/uit-knop aan de achterkant van de speaker ongeveer 5 seconden lang ingedrukt te houden. Er zal een cirkelvormig licht ongeveer 30 seconden kloksgewijs rond de Nightingale draaien terwijl de speaker opstart.

De speaker zal een geluidssignaal weergeven wanneer hij klaar is voor gebruik.

Uitzetten

Om uw Zipp of Zipp Mini uit te zetten, dient u de aan/uit-knop aan de achterkant van de speaker ongeveer 5 seconden lang ingedrukt te houden. Een cirkelvormig licht zal ongeveer 5 seconden tegen de klok in rond de Nightingale draaien.

Wanneer de speaker uit staat, verdwijnen alle lampjes van de Touch interface.

Automatische uitschakeling

Om de levensduur van de batterij te sparen wanneer hij op batterijen werkt, schakelen de Zipp en Zipp Mini na 30 minuten inactiviteit automatisch uit.