Zipp/Zipp Mini - De Touch Interface

U kunt alles op uw Zipp en Zipp Mini bedienen via de Touch interface. Afspelen, pauzeren, overslaan, uw Internet radiostation kiezen, het volume aanpassen en uw speakers aan andere speakers koppelen. Hij functioneert ook als een batterij indicator.

U kunt de Touch interface op de volgende manieren bedienen:

• Tikken
  • Drukken en ingedrukt houden (Wi-Fi/Bluetooth setup modus)
  • Kloksgewijs verschuiven (volume verhogen)
  • Tegen de klok in verschuiven (volume verlagen)
  • Met uw hand bedekken (Hush)

SoundSpace Link

Om twee of meer speakers te koppelen; tik op het SoundSpace Link icoon op Speaker #1. Het icoon zal op alle beschikbare speakers van uw Wi-Fi netwerk beginnen te pulseren. Raak vervolgens het icoon aan op alle speakers die u wilt aansluiten.

Internet radio en Favorieten

Tik op het favorieten icoon om naar Internet radio te luisteren. De speaker slaat uw Top 5 radiostations op waar u doorheen kunt scrollen door op het Favorieten icoon te tikken. U kunt instellen welke radiostations in uw Favorieten staan met behulp van de Libratone App.

Volumeregelaar

Om het volume te verhogen, beweegt u uw vinger met de klok mee rondom de Nightingale. Een beweging tegen de klok in verlaagt het volume.

Batterij indicator

Wanneer de speaker aan staat, kort op de aan/uit-knop tikken om de batterij indicator te tonen. De batterij indicator wordt weergegeven als stippen rondom de Nightingale. Een volle cirkel geeft volledige capaciteit van de batterij weer, terwijl een rode stip aangeeft dat u de speaker binnenkort moet opladen.