App - Marshmallow (Android App)

Android 6.0 Marshmallow kan problemen veroorzaken met de Libratone Android App op geselecteerde Android apparaten.

De Sony Xperia Z3 Plus, Sony Xperia Z5 Compact en Huawei Nexus 6P zijn enkele apparaten waarvan gemeld is dat ze problemen hebben met de Libratone App. Andere apparaten kunnen ook problemen hebben.

Voer een upgrade uit naar de laatste Libratone Android App om dit probleem op te lossen.