Zipp/Zipp Mini - Chromecast Audio

Libratone speakers zijn niet in staat om direct geluid van de Google Cast app te ontvangen.

Indien u “Google Cast” wilt inschakelen op uw Libratone speaker, dient u Chromecast Audio aan te schaffen en uw ChromeCast Audio aan te sluiten op de AUX-input van uw Libratone speaker.

Google Cast App is compatibel met verschillende iOS en Android muziek apps.

Om lokale muziek van iOS af te spelen, raden wij AllCast App van AllCast LLC aan. Vanaf Android kunt u ook AllCast gebruiken.

Lees hier meer over Chromecast voor Audio en compatibele apps.