Zipp/Zipp Mini - QQ music en QPlay

QQ music gebruiken

QQ music is een populaire online muziekspeler in China. Op een iOS apparaat (iPhone, iPad, iPod touch), kunt u AirPlay gebruiken om audio van QQ music naar uw speaker door te geven. En zowel op iOS als op Android apparaten kunt u QPlay, geleverd door QQ music, gebruiken om audio door te geven naar uw speaker.

QPlay

QPlay is een draadloze streamingtechnologie die door QQ music aan alle gebruikers aangeboden wordt. Iedere QPlay gecertificeerde draadloze speaker ondersteunt via QQ music draadloze streaming, afstandsbediening via een mobiel apparaat, playlist, draadloze bediening van het afspelen, verliesvrij afspelen van lokale muziek, enz.

Om QPlay te gebruiken dient u deze functie in te schakelen in de instellingen van QQ music. Met gebruik van QPlay kunt u een playlist kiezen en zodra de muziek is begonnen, kunt u het mobiele apparaat uitschakelen of het voor andere doeleinden gebruiken. De speaker ontvangt de streaming van het netwerk zelf en gaat door met afspelen.

Hoe QPlay gebruiken

1. Sluit uw iOS/Android apparaat en de speaker op hetzelfde netwerk aan
  2. Open QQ music en zetde QPlay functie aan in Instellingen
  3. Muziek afspelen
  4. Druk op het icoon ‘ ‘ van QPlay op de afspeel-pagina en selecteer uw speaker in de lijst met apparaten