ONE/TOO - Bluetooth instelling

Onze nieuwe GO speakers komen met de Bluetooth setup modus geactiveerd uit de doos. De setup modus wordt aangegeven door een van kant naar kant knipperende melding op de Touch interface.

Om een Bluetooth koppeling te creëren hoeft u alleen maar Bluetooth op uw smartphone of computer in te schakelen en uw speaker uit de lijst met beschikbare Bluetooth apparaten te selecteren.

Indien de speaker met succes is aangesloten via Bluetooth, verschijnt er een dubbel knipperend licht in de Nightingale.

Opmerking: Indien het nodig is om handmatig de Bluetooth setup modus te activeren, houdt de Nightingale dan ingedrukt totdat u een links - rechts - links - knipperend licht ziet.