ONE/TOO - Batterij en opladen

Libratone GO producten zijn uitgerust met een ingebouwde oplaadbare batterij die het mogelijk maakt om tot 12 uur af te spelen na één enkele keer opladen.

Controleren van de huidige lading

Om het huidige oplaadniveau van de batterij te controleren, gebruikt u de Libratone App of drukt u de aan/uit-knop kort in. Wanneer u de aan/uit-knop kort indrukt, wordt het oplaadniveau weergegeven als witte stippen rondom de Nightingale.

De speaker opladen

Om de speaker op te laden gebruikt u een standaard 5 volt USB adapter (niet inbegrepen) van goede kwaliteit, en een USB naar micro USB kabel.

Oplaadtijd voor volledig opladen

Indien de batterij van uw speakers bijna leeg is, kan het volledig opladen tot 3 uur duren.

Smartphone opladen?

Het is niet mogelijk om uw GO speaker te gebruiken als accu om uw smartphone op te laden.

Het behouden van de capaciteit van de batterij

Om de levensduur van de batterij van de speaker te behouden, raden we aan om de volgende eenvoudige aanwijzingen te volgen:

• Zorg ervoor een voedingsadapter aan te sluiten wanneer de batterij indicator een lage lading weergeeft (aangeduid door een rode stip in de batterij indicator)
  • Indien het nodig is om uw Libratone GO speaker voor langere tijd ongebruikt te laten, zorg er dan voor dat u de speaker oplaadt voordat u hem achter laat.

Opmerking: De speaker schakelt automatisch UIT na 15 minuten inactiviteit.

Batterijen

Bij Libratone gebruiken we alleen batterijen van hoge kwaliteit, waardoor een lange levensduur en een efficiënt stroomverbruik gegarandeerd wordt. Geen enkele batterij blijft echter onaangetast door jaren van gebruik. Dus als vervanging ooit noodzakelijk mocht zijn, kan de batterij omgewisseld worden bij ons service centrum. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.