ONE/TOO - Firmware Update

Van tijd tot tijd wordt er nieuwe firmware uitgebracht voor uw Libratone speaker.

Libratone raadt aan om de firmware voor de speaker te upgraden wanneer er nieuwe firmware wordt uitgebracht.

Zodra Bluetooth met uw smartphone is gekoppeld - de Libratone App starten en uw speaker opzoeken in SoundSpaces. Een uitroepteken op de cirkel op uw GO speaker geeft aan dat er een firmware update beschikbaar is.

Klik eenvoudigweg op uw GO speaker om de firmware update te starten.

Zorg ervoor dat de speaker op de voeding is aangesloten en dat het batterij-niveau boven de 20% is.

De update procedure bestaat uit 2 stappen.

1. De firmware downloaden naar de smartphone
  2. De firmware zal de speaker updaten

Tijdens stap 2 zal de speaker uitgeschakeld worden. Wees geduldig. Na 1-2 minuten zal de speaker automatisch aan gaan en met uw smartphone verbinden.

Schakel de Bluetooth op uw smartphone niet uit tijdens het updateproces.