ONE/TOO - Fabrieksinstelling resetten

In zeldzame gevallen kan het resetten van de fabrieksinstelling door de klantenondersteuning worden aanbevolen om een specifiek probleem op te lossen.

Het resetten van de fabrieksinstelling verwijdert alle instellingen en persoonlijke instellingen van uw speaker - inclusief bestaande Bluetooth verbindingen.

Indien u ervoor kiest om een reset van de fabrieksinstelling uit te voeren, dient u de set up van de speaker vervolgens van begin af aan uit te voeren.

Procedure

Om de fabrieksinstelling op uw GO speakers te resetten, houdt u de Nightingale en de AAN/UIT-knop tegelijkertijd ingedrukt. Houdt ingedrukt totdat er een knipperend signaal van kant naar kant verschijnt in de Nightingale-knop.

Nu is de fabrieksinstelling van de speaker gereset en is hij gereed om opnieuw ingesteld te worden.

Verwijder de bestaande Libratone Bluetooth koppeling op uw smartphone en creëer een nieuwe Bluetooth verbinding. Lees hier meer over Bluetooth setup.

Opmerking: Het is ook mogelijk om de fabrieksinstelling te resetten door de Libratone App te gebruiken.