ONE/TOO - Speaker ontbreekt in SoundSpaces

Indien uw Libratone GO speaker ontbreekt in de Libratone App, raden wij u aan om uw Libratone App opnieuw op te starten.

iPhone 4 en 4S

Een GO speaker die is gekoppeld via Bluetooth verschijnt helaas niet in de Libratone App op de iPhone 4 of 4S van Apple.

Doordat ondersteuning voor iAP2 Bluetooth communicatie ontbreekt, kunnen de iPhone 4 en 4S niet communiceren met apps van derden, zoals de Libratone App via Bluetooth.