ONE/TOO - PLUS 1 via de Libratone App

Gebruik de PLUS 1 functie om een Bluetooth SoundSpace groep van twee GO speakers te vormen.

Voel u zich vrij om alle combinaties van ONE en TOO te koppelen. Koppel ONE-ONE, ONE-TOO of TOO-TOO. U kunt zelfs één speaker het linkerkanaal laten afspelen en de andere het rechterkanaal. De keuze is aan u.

Creëer als volgt een PLUS 1SoundSpace groep in de Libratone App:

1. Gebruik een Drag-and-Drop setup (iPhone en iPad)
  2. Gebruik de PLUS 1 knop voor setup (Android)

1. Drag-and-Drop setup (iPhone en iPad)

1. Sluit beide speakers aan in het Bluetooth menu op uw iPhone of iPad
  2. Start de Libratone App
  3. Houdt speaker 2 ingedrukt en sleep hem naar speaker 1 en laat los
  4. Wanneer PLUS 1 voltooid is, wordt er een geluidssignaal weergegeven en verschijnt er een SoundSpace groep in SoundSpaces

Opmerking: Indien één van uw speakers niet verschijnt in SoundSpaces, is de speaker waarschijnlijk niet via Bluetooth aangesloten op uw smartphone. Lees  hier hoe u een Bluetooth koppeling kunt creëren.

2. Setup knop (Android)

1. Sluit beide speakers aan in het Bluetooth menu op uw Android apparaat, iPhone of
  2. Start de Libratone App
  3. Tik op één van uw speakers in SoundSpaces
  4. Tik op PLUS 1onderaan de volgende pagina
  5. Selecteer uw tweede speaker onderaan de volgende pagina
  6. Wanneer PLUS 1 voltooid is, wordt er een geluidssignaal weergegeven en verschijnt er een SoundSpace groep in SoundSpaces

Opmerking: Indien een van uw speakers niet verschijnt in SoundSpaces, is de speaker waarschijnlijk niet via Bluetooth aangesloten op uw smartphone. Lees hier hoe u een Bluetooth koppeling kunt creëren.

Hoe kunt u een PLUS 1 SoundSpace groep afspelen

Gebruik eenvoudigweg de Bluetooth SoundSpace groep op uw smartphone.

Hoe kunt u een links/rechts instelling creëren

1. Start de Libratone App
  2. Tik op de SoundSpace LINK in SoundSpaces
  3. Tik op het icoon Instellingen 1 SPEAKERS onderaan het scherm
  4. Aan de rechterkant onder de volumebalk - schakel tussen stereo, links en rechts. Selecteer stereo indien beide speakers stereo dienen af te spelen. Selecteer links of rechts om uw speakers het linker- of rechterkanaal af te laten spelen.

Hoe kunt u een PLUS 1 SoundSpace groep opheffen

Klik op de PLUS 1SoundSpace groep in SoundSpaces

1. Klik op 1 SPEAKERS
  2. Om de speakers te ontkoppelen, tik op de UNLINK optie.
  3. Wanneer de PLUS 1 SoundSpace groep is opgeheven, kan het zijn dat u uw speaker opnieuw dient aan te sluiten in het Bluetooth menu op uw smartphone.

Indien de instelling van PLUS 1 mislukt

Dit is onze aanbevolen procedure indien de instelling mislukt:

1. Voer een fabrieksinstelling reset uit op uw beide speakers (de Setup modus is automatisch geactiveerd)
  2. Verwijder bestaande Bluetooth verbindingen op uw smartphone

Voer een nieuwe PLUS 1 instelling uit (Drag-and-drop of instellingen-knop)