ONE/TOO - Speaker een andere naam geven

Gebruik de Libratone App om uw GO speaker een andere naam te geven.

Klik op uw GO speaker in SoundSpaces en klik op Instellingen. U kunt uw speaker een andere naam geven bij de optie Speaker aanpassen.

Wanneer het andere naam geven voltooid is, open s.v.p. Instellingen en Bluetooth op uw smartphone. De volgende stap hangt af van uw smartphone.

iPhone

1. Klik op i aan de rechterkant van uw speaker en klik op Dit Apparaat Vergeten.
  2. Houdt de Nightingale 3 seconden lang ingedrukt om de Bluetooth setup modus te activeren.
  3. Klik op uw speaker in Andere Apparaten om een nieuwe Bluetooth verbinding te creëren.
  4. Indien de speaker niet verschijnt, s.v.p. de speaker opnieuw opstarten

Android

1. Zoek uw speaker op in Gekoppelde Apparaten
  2. Klik op Instellingen aan de rechterkant van uw speaker
  3. Klik op Ontkoppelen
  4. Houdt de Nightingale 3 seconden lang ingedrukt om de Bluetooth setup modus te activeren.
  5. Klik op uw speaker in Andere Apparaten om een nieuwe Bluetooth verbinding te creëren

Indien de speaker niet verschijnt, s.v.p. de speaker opnieuw opstarten