ONE/TOO - Bluetooth verbinding mislukt

In zeldzame gevallen mislukt het verbinden van uw speaker via Bluetooth en dient u de koppeling tussen de twee apparaten opnieuw te creëren.

Volg deze procedure:

1. Verwijder de bestaande Libratone Bluetooth koppeling

In het Bluetooth menu op uw smartphone, de bestaande Libratone Bluetooth koppeling verwijderen/vergeten en Bluetooth UIT/AAN zetten.

2. De Bluetooth koppel modus inschakelen op uw speaker

Houdt de Nightingale ingedrukt totdat de van kant tot kant knipperende setup reeks verschijnt.

3. Koppel uw geluidsbron en uw speaker

In het Bluetooth menu op uw smartphone, uw Libratone speaker opzoeken en erop tikken om te koppelen.