ONE/TOO - Hoe activeert u de Bluetooth setup modus

Alle nieuwe Libratone speakers komen met de Bluetooth setup modus ingeschakeld uit de doos.

Indien u de setup modus later handmatig wilt inschakelen, volgt u deze stappen:

1. Houdt de Nightingale, die zich op de Touch interface van uw speaker bevindt, gedurende 3 seconden lang ingedrukt totdat u een geluidssignaal hoort.
  2. Binnen 5 seconden ziet u een van kant naar kant knipperende melding op de Touch Interface, die aangeeft dat de speaker in de setup modus staat en gereed is om via Bluetooth ingesteld te worden.

Opmerking: Uw GO speakers blijven gedurende 5 minuten lang in de setup modus. Indien de speaker niet binnen 5 minuten is ingesteld, valt de speaker terug naar zijn eerdere verbinding.