ONE/TOO - Modelvarianten

Libratone ONE Click

De krachtige boekvormige ONE Click is ontworpen om perfect in iedere rugzak of schoudertas te passen.

Het bevat een sportief bumperachtig frame met twee uitwisselbare handgrepen - één conventionele en één haak om aan een tas, bank of tak op te hangen.

Met een klik kunnen de gebruikers de manier waarop zij hem vervoeren of meedragen veranderen.

Libratone ONE Style

Als eerbetoon aan het klassieke minimalistische Libratone ontwerp met een exclusief rubberen frame en een eenvoudige vingerlus, is de ONE Style door zijn boekvormige uiterlijk gereed om in iedere tas gestopt te worden.

De ONE Style is ontworpen om modieus gecombineerd te worden met iedere outfit voor onderweg.

Libratone TOO

In de vorm van uw waterfles, is de Libratone TOO net zo essentieel.

Met een indrukwekkend vermogen en een serie van innovatieve functies glijdt hij handig in het zijvak van een rugzak en staat hij op de grond of tafel als het middelpunt van het feest.