On-Ear - Bluetooth setup

Stap 1

Zet uw Q ADAPT On-Ear hoofdtelefoon aan en houd de Function knop aan de rechterkant ingedrukt om verbinding te maken. De lichtjes in de Touch Interface zullen knipperend heen-en-weer bewegen om de Setup-modus aan te geven.

Stap 2

Selecteer uw Q ADAPT On-Ear hoofdtelefoon in het Bluetooth-menu van uw smartphone of tablet en druk op verbinden.

Stap 3

Het verbinden is gelukt als het lichtje twee keer knippert in de Touch Interface!

Note: Bluetooth is uitgeschakeld als de audiokabel is aangesloten.