On-Ear - Het activeren van de Bluetooth Setup-modus

De Bluetooth Setup-modus is al in de fabriek geactiveerd bij alle nieuwe Q Adapt On-Ear hoofdtelefoons.

Als u de Setup-modus op een later tijdstip weer wilt activeren, volg dan de volgende stappen:

1. Houd de Function knop, aan de rechterkant van uw koptelefoon, ongeveer 3 seconden lang ingedrukt totdat u een audio-cue hoort.
  2. Binnen 5 seconden zal u een heen-en-weer bewegend knipperend signaal zien op de Touch Interface, dit geeft aan dat uw hoofdtelefoon in Setup-modus is en klaar is om aangesloten te worden via Bluetooth.

Note: Uw hoofdtelefoon zal gedurende 5 minuten in de Setup-modus blijven. Als de setup niet binnen 5 minuten is afgerond, zal de hoofdtelefoon terugvallen op de vorige verbinding.