On-Ear - PLUS 1 Via Libratone App

Gebruik de PLUS-1-functie om een Bluetooth SoundSpace groep tussen twee Q Adapt On-Ear hoofdtelefoons te creëren.

Met behulp van een PLUS 1 setup, kunt u tegelijkertijd dezelfde muziek sturen naar twee verschillende hoofdtelefoons.

Zo kunt u een PLUS 1 SoundSpace groep aanmaken in Libratone App:

1. Gebruik een Drag-and-Drop setup (iPhone en iPad)
  2. Gebruik de PLUS 1 knop setup (Android

1. Drag-and-Drop Setup (iPhone en iPad)

1. Sluit beide hoofdtelefoons in het Bluetooth-menu aan op uw iPhone of iPad
  2. Start Libratone App
  3. Druk op hoofdtelefoon 2 en sleep deze naar hoofdtelefoon 1, laat los
  4. Een audio-cue is te horen als PLUS 1 is voltooid en een SoundSpace Link zal verschijnen in SoundSpaces

Note: Als één van uw hoofdtelefoons niet te zien is in SoundSpaces, dan is de hoofdtelefoon waarschijnlijk niet verbonden met de Bluetooth van uw smartphone. Hier kunt u lezen hoe u een Bluetooth-koppeling kunt creëren.

2. PLUS 1 Setup via Libratone App (Android)

1. Sluit beide hoofdtelefoons in het Bluetooth menu aan op uw Android-apparaat, iPhone of iPad
  2. Start Libratone App en ga naar Soundspaces
  3. Druk op één van uw hoofdtelefoons in SoundSpaces
  4. Klik op de PLUS 1 knop onder aan het scherm
  5. Activeer de set up modus op je koptelefoon en druk op ‘NEXT’ op het scherm
  6. De tweede koptelefoon verschijnt op het volgende scherm - klik op deze koptelefoon.
  7. Als PLUS 1 voltooid is, wordt er een audio-cue afgegeven en zal er een SoundSpace Link verschijnen in SoundSpaces

Note: Als één van uw hoofdtelefoons niet te zien is in SoundSpaces, dan is de hoofdtelefoon waarschijnlijk niet verbonden met de Bluetooth van uw smartphone. Hier kunt u lezen hoe u een Bluetooth-koppeling kunt creëren.

Hoe kunt u een PLUS 1 SoundSpace groep Afspelen (Play)

Gebruik gewoon de Bluetooth SoundSpace groep op uw smartphone.

Hoe kunt u een PLUS 1 SoundSpace groep ontbinden

Klik op de PLUS 1 SoundSpace groep in SoundSpaces

1. Klik op de eerste hoofdtelefoon
  2. Om de luidsprekers te ontkoppelen, druk op de UNLINK optie
  3. Als de PLUS 1 SoundSpace groep is ontbonden, kan het mogelijk zijn dat u uw hoofdtelefoon opnieuw moet verbinden met in het Bluetooth-menu op uw smartphone.

Als de PLUS 1 setup mislukt

Als de setup mislukt dan raden wij het volgende aan:

1. Doe een Factory Reset voor beide hoofdtelefoons (Setup-modus wordt automatisch geactiveerd)
  2. Verwijder de bestaande Bluetooth-verbindingen op uw smartphone
  3. Doe de PLUS 1 setup opnieuw (Drag-and-drop of setup met de knop)