On-Ear - Laadniveau van de accu

Q Adapt On-Ear is de ideale reispartner met meer dan 20 uur draadloos vermogen.

Afspeeltijd– batterij afhankelijk – wordt beïnvloed door het volume niveau en CityMix™.

Als uw Q Adapt On-Ear hoofdtelefoon aanstaat – druk kort op de Power knop aan de linkerkant om het batterij niveau op de Touch Interface aan de rechterkant te zien.

Gebruik de micro-USB-kabel om uw hoofdtelefoon op te laden.

Vergeten de hoofdtelefoon op te laden? Maakt u geen zorgen, Q Adapt On-Ear heeft ook een kabel om aan te sluiten op uw smartphone of tablet, zodat u ook van uw hoofdtelefoon kunt genieten zelfs zonder dat er stroom in uw batterij zit.

Note: als uw hoofdtelefoon geen stroom heeft, is CityMix™ niet beschikbaar.

Click here for information on Battery Charge LED signals.