Zipp/Zipp Mini - Fabrieksinstelling resetten

Het resetten van de fabrieksinstelling verwijdert alle persoonlijke instellingen van uw speaker (inclusief onthouden Wi-Fi netwerken en Bluetooth verbindingen). Indien u ervoor kiest om een reset van de fabrieksinstelling uit te voeren, dient u de set up van de speaker daarna van begin af aan uit te voeren.

In zeldzame gevallen kan het resetten van de fabrieksinstelling aanbevolen worden door de klantenservice om een specifiek probleem op te lossen.

Om de fabrieksinstelling te resetten op uw Zipp of Zipp Mini, houdt u tegelijkertijd de Nightingale en de aan/uit-knop aan de achterkant van uw speaker gedurende 10 seconden lang ingedrukt.

De reset is gestart wanneer de lampjes op de touch interface kloksgewijs beginnen rond te draaien. Zodra de reset voltooid is, gaat de speaker automatisch naar de setup modus.

Opmerking: Het is ook mogelijk om de fabrieksinstelling te resetten door de Libratone App te gebruiken.